Termeni si conditii1. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de horoscop-zilnic.eu. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a propietarului. Copyright Horoscop-Zilnic.eu 2009. Toate drepturile sunt rezervate.

2. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea textului, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. Nu suntem raspunzatori pentru efectele pe care le poate avea continutul acestui site asupra utilizatorilor sai, sau asupra faptelor acestora. In nici un caz Horoscop-Zilnic.eu nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca Horoscop-Zilnic.eu a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

3. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile enuntate, pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.

4. In cazul preluarii horoscopului zilnic, folosind codurile oferite de site-ul horoscop-zilnic.eu, sectiunea preluare horoscop nu suntem raspunzatori pentru eventualele probleme alea scriptului de preluare, probleme alea serverului care ofera horoscopul zilnic si nici de eventualele daune, pricinuite celor care folosesc scriptul de preluare, de nefunctionarea site-ului. Horoscop-Zilnic.eu nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele probleme cauzate de scriptul de preluare, intreaga responsabilitate este a celor care il folosesc